projecten.

> Benedenwoning Amsterdam

> Villa soest

> badkamer amsterdam

> jaren 30 woning Amersfoort

> kantoor muman haarlem

> Familiehuis voorburg

coming soon
Familiehuis Bergschenhoek

coming soon
Herenhuis den haag

coming soon
The Beauty Parlour Amsterdam

zij zijn al in hun sas.

Sas heeft ons geweldig geholpen. We wilden onze keuken/woonkamer en badkamer opnieuw inrichten en hebben in je sas om hulp gevraagd om alles mooi op elkaar af te stemmen zonder dat het saai wordt. Dat is haar fantastisch gelukt, we waren meteen enthousiast over het eerste voorstel. En heel blij met slimme oplossingen waar wij zelf nooit op gekomen waren. Heel fijn ook dat je er meteen linkjes naar de voorgestelde meubelen bij krijgt. Ook niet onbelangrijk, Sas is gewoon een leuk mens met een goede smaak en veel vakkennis. Wij zijn superblij met haar adviezen en raden nu vrienden en familie ook aan om in je sas in te schakelen voor hun interieur. 

Ilse en stijn

Fijne adviezen van Saskia ontvangen, passende bij onze stijl! Neemt de tijd, en kijkt graag bij jouw thuis naar je stijl. Ook eventuele aanpassingen waren makkelijk door te voeren. Professioneel, en zeer makkelijk te bereiken, ook voor aanvullende vragen tijdens het proces. Nu wachten op het eindresultaat!

Stephan & Eva

Saskia heeft ruim drie jaar geleden een ontwerp gemaakt voor onze woning. Omdat wij daar zeer in onze sas mee zijn, dachten wij meteen aan haar om te helpen ons vakantiehuis te moderniseren en gezellig te maken. Saskia communiceert op een prettige, open manier. Zij neemt ruim de tijd om alles door te nemen. Zo word je meegenomen in het plan en komt het tot leven. Het meedenken in handige oplossingen om de ruimten optimaal te benutten vinden wij heel waardevol. Ook fijn dat het een compleet plaatje wordt met kleuren, materialen en itemlijst. We zien al helemaal voor ons hoe het gaat worden en kunnen niet wachten tot het helemaal klaar is. Het ontwerp dat Saskia voor ons gemaakt heeft levert meteen het gevoel van een fijne jas, die helemaal passend is!

Francien en Michiel

Saskia heeft ons enorm goed geholpen bij het in kaart brengen en vormgeven van ons droomhuis. Ze stelt goede vragen, heeft ons een moodboard laten maken en durfde kritisch te zijn over wat haalbaar is en wat niet. Het resultaat is een prachtig huis waarin voor ons gevoel alles “klopt”. Ook na oplevering van het plan mochten we altijd nog een vraag stellen en heeft ze ons, enthousiast als altijd, fantastisch geholpen. Dank Saskia! 

coen en nikki

Na anderhalf uur met Saskia wat meubels verschuiven in onze woonkamer, lijkt onze kamer groter, ruimtelijker maar tegelijkertijd ook knusser. En alleen bij verschuiven is het niet gebleven. Samen met Saskia zoeken naar goede eetkamerstoelen met de juiste kleur bekleding, welke weer past bij de kleur op de muur en de gordijnen. 
En als laatste bijpassende accessoires, advies van de vloer en advies in kleur van de keuken is de kamer echt af. Waarbij wij een gevoel hebben dat het plaatje klopt en alles bij elkaar past. 
Dankjewel! 

Annelies en Xander