over sas.

Interieurontwerper in hart en nieren en door mijn enthousiasme en kundigheid zorg ik dat je weer in je sas zal zijn, bent en blijft in je huis. 

Ik ben het meest in mijn sas wanneer ik een ontwerp kan realiseren dat past bij jouw manier van wonen en dat je woonwens uit laat komen. Ook vind ik het heel leuk mij te verplaatsen in jouw leefstijl en daar een perfect passend ontwerp voor te maken dat niet alleen mooi, maar ook functioneel is. 

Met ruim 10 jaar ervaring in de interieur branche heb ik ontzettend veel kennis en praktijkervaring opgebouwd. Ik woon heel gelukkig samen met mijn vriend Giel, dochter Billie en teckel Joep op IJburg in Amsterdam.

Ik vind dat je interieur een plek moet zijn waar jij je echt thuis en op je gemak voelt. Dit geldt voor alle ruimtes in huis. Door mij te verplaatsen in jouw manier van wonen en waar je naar verlangt in je huis kan ik dat voor jou vertalen in een ontwerp.
Ik zorg voor een geheel door de ruimte goed in te delen, mooie kleuren en materialen te kiezen die bij je passen en te zorgen dat jouw thuis een leefbare en praktische ruimte wordt. En natuurlijk dat je, telkens als je thuiskomt, in je sas bent!

Ga je verbouwen of verhuizen? Super leuk!
Er komt ontzettend veel bij kijken en de keuzes zijn oneindig. Waar begin je? Wat kies je? Wat is praktisch en wat is tijdloos? Hoe houdt je rekening met alle onderdelen die samen een mooi geheel maken van je interieur?

Ik help je graag! foto's door: Blinck photography

Stuur mij een bericht